کفپوشها در انواع و کیفیتهای مختلفی در بازار وجود دارند که یکی از بهترین و با کیفیت ترین آنها، کفپوش ترمووود است. کفپوشهای ترمووود به دو صورت الواری و تایل (کاشی شکل) وجود دارند و نصب میشوند. این کفپوشها از انواع مختلف چوب ترمووود ساخته میشوند و دارای ویژگیها و مزایای مختلفی هستند که خود دلیلی بر استفاده فراوان از آنها در ساخت و ساز است. کفپوش ترمووود دارای ویژگیهای منحصر به فرد و برجستهای است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
- قابل استفاده برای فضاهای مختلف داخلی و خارجی در ساختمان و نداشتن محدودیت استفاده
- داشتن عمر طولانی و دوام بالا و عدم نیاز به تعویض در کوتاه مدت
- برخورداری از سرعت نصب بالا و نصب آسان کفپوش ترمووود
- طبیعی بودن این نوع کفپوش و عدم استفاده از مواد شیمیایی در ساخت کفپوش ترمووود که باعث ایجاد حس نزدیکی با طبیعت و آرامش در افراد میشود
- داشتن مقاومت و پایداری در برابر آب و قابل استفاده در محیطهای مرطوب مانند سونا و استخر
- عایق مناسبی در برابر سرما و گرما است
- داشتن مقاومت در برابر نفوذ حشرات موذی ( مانند: موریانهها)، باکتریها و قارچها
- داشتن مقاومت بالا در برابر وارد شدن ضربه یا ساییده شدن
- کفپوش ترمووود در برابر آتش سوزی و وقوع حریق مقاوم است
- این کفپوشها دارای نمونه شیاردار هستند که ایمنی بیشتری را فراهم میکنند و مانع سر خوردن افراد هنگام راه رفتن میشوند.
- کفپوش ترمووود در مقایسه با سایر کفپوشها در برابر نور مستقیم خورشید تغییر رنگ نمیدهد و زود کهنه نمیشود.
- امکان رنگ آمیزی برای داشتن رنگ دلخواه و همچنین به منظور بازسازی دوباره در کفپوشهای ترمووود وجود دارد.
- کفپوشهای ترمووود را میتوان جدا کرد و در صورت نیاز در محل دیگری مجدد نصب کرد.
- این نوع کفپوشها قابلیت شستشو و تمیز کردن با انواع مواد شوینده را دارند.
انواع روش اجرا ترمووود:
کفپوشهای الواری ترمووود: در این نوع سطح مورد نظر برای اجرای کفپوش ترمووود را با آهن زیرسازی کرده و پس از آن چوبهای زیر کار ترمووود را به پروفیلهای آهن متصل میکنند که از نصب مستقیم چوب ترمووود با آهن زیرکار جلوگیری میکند. علت استفاده از چوب زیر کار ترمووود به دلیل متفاوت بودن ضریب انبساط و انقباض آهن و چوب است که با انجام این عمل تورم و انقباض در اثر رطوبت و نوسانات درجه حرارت کاهش مییابد. سپس الوارهای ترمووود که معمولا ضخامت آن 26 میلیمتر تا 42 میلیمتر است را با فواصل مشخص (این گپها بین الوارهای ترمووود بستگی به نوع چوب ترمووود استفاده شده، محیط جغرافیایی محل نصب، میزان رطوبت و دمای محل نصب و همچنین فضای محل استفاده که کفپوش ترمووود در فضای داخلی یا بیرونی ساختمان قرار میگیرد دارد) کنار هم به وسیله پیچ و یراقآلات استاندارد نصب میشود. نکته قابل ذکر این است که قبل از نصب باید تمامی الوارها به صورت کامل با رنگ (رزین) مخصوص ترمووود پوشش داده شوند.
کفپوش کاشی (تایل) ترمووود: نوع دیگری از کفپوشهای ترمووود که در چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و به نوعی جایگزین کفپوشهای الواری ترمووود شده اند استفاده از تایلهای ترمووود است. این نوع از کفپوشها به دلیل داشتن زیرسازی پلاستیکی متصل شده به چوب نیازی به تهیه پروفیلهای آهنی ندارد. ترمووودهای درجه 1 در ضخامتهای 19 میلیمتر و 26 میلیمتر را به وسیله پیچ بر روی تایلهای پلاستیکی و در ابعاد مختلف و طرحهای گوناگون مورد استفاده قرار میگیرد.
دیدگاه خود را بنویسید